Benny Borg – en nestor

2016_Benny-Borg_kvadratEkstra stolte presenterer vi en av våre kjæreste artister til lørdag 25. juni.

 

Det er over 50 år siden Benny Borg gjorde seg ­gjeldende som artist i Norge. Dette markeres med ny kritikerrost plate Den Største Reisen og for første gang på mange år en sommerturné…

I løpet av den snaue halvannen time lange forestillingen viser Benny seg som visesangeren, showmannen og den allsidige kunstneren han er.  Benny Borgs praktfulle evne til å formidle Evert Taube og  Cornelis Vreeswijk sin musikk er av solid merke. Benny øser ut et knippe låter som er blitt klassikere i norsk populærmusikks historie. I upretensiøs trubadurstil byr han opp til allsang; ikke så underlig ettersom en del av låtene sitter som skudd fra en Morgan Kane-revolver under huden på publikum.

Les mer

Her får du rett og slett alle de store låtene til fire av noen av de største popkulturelle fenomenene vi har sett samt noen norske klassikere i en gripende og ujålete festforestilling.

Kun utstyrt med en Martin-gitar full av gromlyd og en fabelaktig stemme presenterer Benny en gjennomført, profesjonell og nyansert forestilling, som tidvis får nakkehårene til å reise seg i ærbødig giv vakt.

Benny Borg spiller lørdag 25. juni.

 

Sponsorbilde